Uitgebreide productkennisScherpe prijzenVoor 15.00 uur besteld? Morgen al in huis

  • Door ons beperkte assortiment hebben wij uitgebreide productkennis!

VivaChek bloedglucose meter beschikbaar voor België

De VivaChek bloedglucose meter is een innovatief hulpmiddel dat wordt gebruikt om de bloedsuikerspiegel te meten. Het is een draagbare, gebruiksvriendelijke en betaalbare meter die wordt gebruikt door mensen met diabetes om hun bloedsuikerspiegel te controleren en te beheren.

Goed nieuws voor mensen met diabetes in België is dat de VivaChek bloedglucose meter beschikbaar is in het land. Dit betekent dat mensen met diabetes in België nu toegang hebben tot deze effectieve en handige meter om hun bloedsuikerspiegel te controleren en te beheren. De meter is ingesteld op mg/dl en wordt geleverd met de handleiding in het Frans, Nederlands, Duits en Engels.

De VivaChek bloedglucose meter is een van de meest nauwkeurige meters op de markt en is gemakkelijk te gebruiken. De meter wordt geleverd met een lancetapparaat en teststrips om het bloedmonster te nemen en te testen. Het resultaat wordt binnen enkele seconden weergegeven op het scherm van de meter. Het apparaat slaat ook alle resultaten op, zodat mensen hun bloedsuikerspiegel kunnen bijhouden en de trends in hun glucosewaarden kunnen volgen.

Het gebruik van de VivaChek bloedglucose meter kan mensen met diabetes helpen om betere beslissingen te nemen over hun dieet, medicatie en levensstijl. Het kan hen ook helpen om problemen met betrekking tot hun bloedsuikerspiegel op te sporen en te voorkomen. Het is daarom een waardevol hulpmiddel voor mensen met diabetes in België en over de hele wereld.