Uitgebreide productkennisScherpe prijzenVoor 15.00 uur besteld? Morgen al in huis

  • Door ons beperkte assortiment hebben wij uitgebreide productkennis!

Winkelmand

handshake

Wij werken samen met toonaangevende partners

Owen Mumford

Flynther is voor de Benelux de distributeur van Owen Mumford, een Engels bedrijf dat o.a de unistik veiligheidslancetten en insuline pennaalden maakt.

Owen Mumford is een wereldwijde marktleider in het ontwerpen en produceren van medische hulpmiddelen.

Owen Mumford ontwikkeld baanbrekende medische producten waaronder haar eigen Owen Mumford-merken, evenals aangepaste apparaat oplossingen voor 's werelds toonaangevende farmaceutische en diagnostische bedrijven.

Deze innovaties helpen patiënten en zorgverleners effectieve behandelingen te leveren. Owen Mumford heeft 800 medewerkers en kantoren/ productie faciliteiten in 6 verschillende landen. De producten worden aan meer dan 60 landen geleverd.

Door ons werk en onze partnerschappen proberen we de kwaliteit van leven te verbeteren, therapietrouw aan te moedigen en de zorgkosten te verlagen. Kortom een verschil maken in het leven van de mensen die onze producten gebruiken.

Owen-Mumford
VivaChek

VivaChek

VivaChek is opgericht in juni 2013 in Wilmington, Delaware USA met als de doel de internationale markt te bedienen met POCT (point-ofcare-testing) producten. Sindsdien is het een bedrijf geworden dat via haar partners in meer dan 70 landen producten levert. VivaChek Biotech is inmiddels de Chinese #1 als het gaat om export van bloedglucose test strips naar Europa.

De productie faciliteit van 10.000 vierkante meter heeft een jaarlijkse capaciteit van 500 miljoen teststrips.

VivaChek Biotech heeft een strikt "Quality Management System" (QMS) dat alle regelgeving volgt opgezet door de US FDA, en de Europese CE normering, SFDA, EN ISO 15197:2015, en ISO13485.

Vivachek investeert in product ontwikkeling. De meest personen in het R&D team hebben meer dan 10 jaar ervaring in POCT product ontwikkeling.