Gratis verzending ✓ Voor 23.59 uur besteld, de volgende dag verzonden

owenmum

Owen Mumford


Flynther is voor de Benelux de distributeur van Owen Mumford, een Engels bedrijf dat o.a de unistik veiligheidslancetten en insuline pennaalden maakt.

Owen Mumford is een wereldwijde marktleider in het ontwerpen en produceren van medische hulpmiddelen.

Owen Mumford ontwikkeld baanbrekende medische producten waaronder haar eigen Owen Mumford-merken, evenals aangepaste apparaat oplossingen voor 's werelds toonaangevende farmaceutische en diagnostische bedrijven.

Deze innovaties helpen patiënten en zorgverleners effectieve behandelingen te leveren. Owen Mumford heeft 800 medewerkers en kantoren/ productie faciliteiten in 6 verschillende landen. De producten worden aan meer dan 60 landen geleverd.

Door ons werk en onze partnerschappen proberen we de kwaliteit van leven te verbeteren, therapietrouw aan te moedigen en de zorgkosten te verlagen. Kortom een verschil maken in het leven van de mensen die onze producten gebruiken.

VivaChek


VivaChek is opgericht in juni 2013 in Wilmington, Delaware USA met als de doel de internationale markt te bedienen met POCT (point-ofcare-testing) producten. Sindsdien is het een bedrijf geworden dat via haar partners in meer dan 70 landen producten levert. VivaChek Biotech is inmiddels de Chinese #1 als het gaat om export van bloedglucose test strips naar Europa. De productie faciliteit van 10.000 vierkante meter heeft een jaarlijkse capaciteit van 500 miljoen teststrips.

VivaChek Biotech heeft een strikt "Quality Management System" (QMS) dat alle regelgeving volgt opgezet door de US FDA, en de Europese CE normering, SFDA, EN ISO 15197:2015, en ISO13485.

vivavheck
bolcom

Bol.com


Bol.com is een webwinkel waar wij al sinds augustus 2014 onze producten aanbieden. Sinds die tijd waarderen onze klanten via Bol.com ons met gemiddeld een 9. Voor klantcontact scoren wij zelfs een 10!

Wij zijn dus een betrouwbare partner met veel positieve klanten. Ons sleutelwoord 'ondersteuning' blijkt ook onder onze Bol.com klanten vernomen te worden. De laatste drie maanden zijn wij 100% positief beoordeeld

Soa Aids Nederland


Soa Aids Nederland helpt publiek en professionals om hiv en andere soa’s succesvol te voorkomen, op te sporen en te behandelen. Dat doen ze samen met (zorg)professionals, beleidsmakers en communities. Kennis, onderzoek, beleid, lobby en praktijk brengen ze bij elkaar. Vanuit die basis voorzien ze iedereen van betrouwbare informatie op maat.

Soa Aids Nederland geeft ondersteuning en informatie aan publiek en professionals zodat hiv en andere soa’s in Nederland kunnen verminderen. Samen met hun (medische) experts bieden ze betrouwbare informatie op maat. Met onder andere websites, richtlijnen en trainingen voor zorgprofessionals en lespakketten voor het onderwijs. 

soaids
2chek_niews.png

2CHEK.NL


2chek.nl is speciaal ingericht voor diabetespatiënten en personen die meer te weten willen komen over diabetes. Door de combinatie tussen een webshop en informatieve pagina's zijn de nodige producten en informatie op één website vinden. Hierdoor biedt 2chek.nl een meerwaarde voor diabetespatiënten.

Testhivzelf.nl


Testhivzelf.nl is een website speciaal ingericht voor de eerste alles-in-één HIV-zelftest, de Simpitude Byme. Deze HIV-test is ontworpen om de HIV-testervaring prettiger te maken voor de testpersoon. Het is nu mogelijk om geheel anoniem een betrouwbare HIV-test uit te voeren vanuit het comfort van thuis. In 15 minuten is het betrouwbare resultaat al af te lezen die voor iedereen te begrijpen is.

testhivzelf