Uitgebreide productkennisScherpe prijzenVoor 15.00 uur besteld? Morgen al in huis

  • Door ons beperkte assortiment hebben wij uitgebreide productkennis!

De unistik 3 veilige lancetten

Een assortiment van veiligheidslancetten, ontworpen voor het veilig, comfortabel en gecontroleerd afnemen van bloed. Ontwikkeld om een bloedafname zo comfortabel mogelijk te maken voor de patiënt, en de gezondheidsprofessional de volledige controle en zekerheid te geven tijdens de procedure.

Gemakkelijk te gebruiken

De unistik 3 veiligheidslancetten zijn ontworpen voor accurate bloedafname. Door gebruik te maken van de uitlijngeleider op de unistik 3 kunt u precies bepalen waar u het lancet moet plaatsen en activeren. Deze veiligheidslancetten laten u dus precies bepalen wanneer het apparaat geactiveerd moet worden zonder extra druk uit te oefenen. Hierdoor heeft u volledige controle en zekerheid tijdens het prikken. Het veiligheidslancet is eenvoudig in gebruik.

Veilige lancetten

Veilige lancetten voorkomen prikincidenten

De unistik 3 waarborgt het veilig afnemen van bloed en voorkomt prikincidenten. Prikincidenten worden voorkomen omdat direct na gebruik de naald zich terugtrekt in het lancet. De lockout indicator zorgt ervoor dat de naald niet nog een keer uit het lancet kan schieten. Prikincidenten kunnen grote gevolgen hebben, dit is dankzij de unistik 3 veiligheidslancetten verleden tijd.

Wanneer het lancet tegen de huid wordt gedrukt, worden de zenuwuiteinden gestimuleerd door de 8 massagepunten. Deze massagepunten sturen een sterk continu signaal naar de hersenen en verzwakken hierdoor de pijnprikkel van het veiligheidslancet.

Kies voor maximaal comfort en veiligheid

  • Comfort zone technologie voor een vrijwel pijnloze bloedafname
  • Zijdelingse activatie
  • Ruim assortiment
  • Voldoet aan de huidige EU ARBO wetgeving
  • Ideaal voor alle professionals in de zorg

Unistik 3 is verkrijgbaar in vijf verschillende maten. Hierdoor kan u voor elke test een geschikt lancet gebruiken.

Unistik 3 veilige lancetten

Meer weten?

Meer weten over veilig en verantwoord werken met naalden? Klik dan op deze link: Veilig en verantwoord werken met naalden

Veilige pennaalden kopen? Informatie over de nieuwste veiligheidspennaald

Om de risico’s en gevolgen van prikincidenten te verminderen is het verstandig om een veiligheidspennaald aan te schaffen. Schroom niet om contact met ons op te nemen, wij geven u graag informatie over veilig werken. We zijn te bereiken via het volgende mailadres info@flynther.nl