Gratis verzending ✓ Voor 23.59 uur besteld, de volgende dag verzonden

Verzenddoos met twee plakranden (ModeBox)

€ 1,00

Ontdek onze innovatieve e-commerce verpakking met dubbele plakranden, speciaal ontworpen voor artikelen met een hoog retourpercentage!

✓De dubbele wanden zorgen voor veiligheid tijdens het transport en de twee plakbanden en de scheurband zorgen voor comfort voor de eindklant.
✓Gekartelde anti-snijranden.
✓FSC-gecertificeerd.

Niet beschikbaar
Wij kunnen U per email laten weten wanneer dit product weer op voorraad is.
Omschrijving

Verzenddoos met twee plakranden

Bent u een e-commerce ondernemer die regelmatig te maken heeft met retourzendingen zoals een kledingwinkel? Dan begrijpen wij de uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd. Onze verzenddoos met twee plakranden is ontworpen om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van bedrijven zoals die van u, die te maken hebben met een hoog retourpercentage. Onze klanten die kleding verzenden kiezen voornamelijk voor dit type doos. 

Onze verpakking is voorzien van twee plakranden op de doos, waardoor het retourproces snel en eenvoudig verloopt. Wanneer een klant een product wil retourneren, kan de doos gemakkelijk worden geopend aan de bovenkant zonder de onderste plakrand te beschadigen. Nadat het artikel is gecontroleerd, kan de doos indien nodig weer stevig worden gesloten met de onderste plakrand voor verdere verzending.

Het is immers van belang dat een product zonder beschadigingen bij de klant aan komt, maar u wil toch ook dat het product ook zonder beschadigingen bij u terugkomt?

Kenmerken van onze e-commerce verpakking met dubbele plakranden:

Efficiënt retourproces: Dankzij de dubbele plakranden kan de verpakking gemakkelijk worden geopend en opnieuw worden gesloten, waardoor het retourproces soepel en probleemloos verloopt.

Stevige constructie: Onze verpakking is gemaakt van hoogwaardig karton om ervoor te zorgen dat uw producten tijdens verzending en retournering goed beschermd blijven.

Professionele uitstraling: Met onze verpakking zorgt u voor een professionele en betrouwbare indruk bij uw klanten, zelfs bij retourzendingen. Ook kunnen wij de doos bedrukken zodat de doos direct ook promotiemateriaal is. 

Kostenbesparend: Door het efficiënte retourproces en de duurzame constructie van onze verpakking kunt u kosten besparen op retourverwerking en verzending.

Kies voor onze e-commerce verpakking met dubbele plakranden en vereenvoudig uw retourproces terwijl u tegelijkertijd de tevredenheid van uw klanten verhoogt. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe onze verpakking uw bedrijf kan helpen!

Productinformatie
ProducttypeVerpakkingsdozen
Prijs (excl. BTW)€ 0,83
Prijs (incl. BTW)€ 1,00
BTW€ 0,17
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Aantal beoordelingen 0
Dit product heeft nog geen beoordelingen.