Uitgebreide productkennisScherpe prijzenVoor 15.00 uur besteld? Morgen al in huis

  • Door ons beperkte assortiment hebben wij uitgebreide productkennis!

Vetpen naalden voor uw huisdier

Een insulinepen die het injecteren gemakkelijk maakt is de vetpen. De vetpen is speciaal ontwikkeld voor slechtzienden, of patiënten met bijvoorbeeld atrose of iemand die geen vaste hand heeft. Omdat het prikken met de vetpen zo gemakkelijk is, is deze ook geschikt voor het injecteren van huisdieren. Wanneer uw huisdier gediagnostiseerd wordt met bijvoorbeeld diabetes is dat heel vervelend. Ook voor u als eigenaar is dit vervelend, helemaal wanneer u het eng of lastig vindt om een injectie toe te dienen bij uw huisdier. De vetpen neemt de drempel weg om de behandeling te beginnen.

Omdat het prikken eenvoudiger is zal de drempel worden verlaagd om te prikken, u zult minder angstig zijn. Naast dat het prikken eenvoudiger is, is het uiterlijk van de pen ook veel rustgevender. Insuline moet ingebracht worden bij uw huisdier door middel van een injectie, u kan zich voorstellen dat wanneer deze insulinepen ook gebruikt wordt bij mensen deze veel vriendelijker is om mee te werken. Wij raden u dan ook aan om een vetpen aan te schaffen.

Vetpen naalden

In de vetpen gaat een naald, deze moet na elke prikbeurt vervangen worden. De Unifine Pentips 12mm x 29G zijn naalden die geschikt zijn voor in de vetpen. Deze pennaalden zijn ontwikkeld voor een comfortabele injectie-ervaring voor mens en huisdier.

Unifine® Pentips® is ontworpen om verbeterd comfort te bieden door zich te concentreren op vijf gebieden:

  • Precisie geslepen naaldpunten
  • Dunwandige technologie, om de medicijnstroom te verbeteren
  • Anti-kernbehandeling, om de kans op verstopping te verminderen
  • Geavanceerde siliconensmering
  • De pennaalden zijn gelijk aan de Vetpen pennaalden en dus te gebruiken in de vetpen

Unifine vetpen pennaalden

De unifine pentips vetpen pennaalden zijn ontwikkeld door Owen Mumford. Owen Mumford creëert oplossingen voor de gezondheidszorg over de hele wereld, al meer dan 60 jaar. Ze hebben een divers productaanbod van vetpen naalden en veilige lancetten tot oplossingen die het gemakkelijker maken om medicatie toe te dienen.

Het is verstandig om pennaalden slechts één keer te gebruiken. Na gebruik zal de naald minder scherp worden, de tweede prik zal dus gevoeliger zijn en de kans op wondjes wordt vergroot.