Gratis verzending ✓ Voor 23.59 uur besteld, de volgende dag verzonden

VivaChek Testpakket 200 (200 teststrips en lancetten) + gratis naaldencontainer! VOORDEELPAKKET

€ 54,95

✓Bespaar op uw bloedglucose teststrips en lancetten van VicaChek
✓200 teststrips
✓200 lancetten
✓Gratis naaldencontainer

✓Voor 15.00 uur besteld? Morgen al in huis
✓Gratis verzending

Beschikbaar
Omschrijving
Met dit voordeelpakket bespaart u bijna de helft van de prijs dan wanneer u de 200 bloedglucose strips en 200 lancetten los zou aanschaffen. Hierbij ontvangt u een gratis naaldencontainer.

VivaChek bloedglucose strips

Om bloedglucose te meten zijn teststrips nodig, deze zijn eenmalig te gebruiken. Iederen bloedsuikermeter heeft zijn eigen teststrips. Deze strips zijn alleen te gebruiken met de bloedsuikermeters van VivaChek. Samen met de bloedsuikermeter wordt u een betrouwbaar testresultaat gegeven.

VivaChek lancetten

Voor het meten van uw bloedglucose heeft u lancetten nodig. Een lancet is het naaldje die in een bloedglucosepen wordt gestopt om een bloedmonster te krijgen. Deze lancet is universeel en past op de meeste gangbare prikpennen om het bloedglucose te meten. Lancetten hebben verschillende diktes, dit wordt aangegeven met een G. Hoe hoger de G is hoe dunner de naald is en hoe kleiner het bloedmonster zou zijn. Na het gebruik van de naald om dient deze weggegooid te worden, een naald is dus maar één keer te gebruiken. De lancet is maar eenmalig te gebruiken omdat na de prik de punt minder scherp is en bij de volgende prikbeurt een wondje kan veroorzaken. Hiernaast is na gebruik de naald ook niet meer steriel, dus om infecties te voorkomen dient de naald ook weggegooid te worden.

Naaldencontainer

Met een naaldencontainer kan u veilig uw naalden opbergen. Deze naaldencontainer is geschikt voor het opbergen van scherpe naalden en gevaarlijk medisch afval. De naaldencontainer heeft een inhoud van 0,5 liter en heeft zowel een tijdelijke als permanente sluiting.
Productinformatie
Unieke product code (UPC)8719327355718
Producttypeteststrips
Prijs (excl. BTW)€ 50,41
Prijs (incl. BTW)€ 54,95
BTW€ 4,54
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0
Dit product heeft nog geen beoordelingen.