Gratis verzending ✓ Voor 23.59 uur besteld, de volgende dag verzonden

VQPET bloedglucose teststrips, bloedglucose meten bij huisdieren (2x25 strips)

€ 19,95

✓Teststrips voor de VQPet
✓Bloedglucose meten bij huisdieren
✓Betrouwbare uitslag
✓2x 25 test strips

✓Voor 15.00 uur besteld? Morgen al in huis
Gratis verzending!

Beschikbaar
Omschrijving

Bloedsuiker meten bij huisdieren

De VQPET bloedglucose teststrips zijn te gebruiken met de VQPET meter. De samenstelling van mensenbloed is anders dan het bloed van uw hond of kat. Om een betrouwbaar meetresultaat te krijgen zal u de bloedglucosewaarden moeten meten met een geschikte meter en deze instellen voor het juiste dier, hierdoor is het belangrijk dat u geen reguliere meter gebruikt. De VQPet glucosemeter is speciaal gemaakt voor huisdieren en geeft een betrouwbaar resultaat. Elke bloedglucosemeter heeft zijn eigen teststrips, deze teststrips horen bij de VQPet meter.

Bloedglucose teststrips

U heeft teststrips nodig om het bloedsuiker te meten bij uw huisdier. Voor elke nieuwe test heeft u een nieuwe teststrip nodig. Elke bloedsuikermeter heeft een bijbehorende teststrip, deze teststrip is alleen geschikt voor de VQPET bloedsuikermeter. Deze teststrips om het bloedsuiker te meten bij uw huisdier zijn uiterst betrouwbaar vanwege het chemisch reactie systeem van de electroden. Na een prik met een lancet dient u een druppel bloed af te vegen aan deze teststrip zodat uw bloedsuiker gemeten kan worden.

Teststrips voor de VQPET

Deze teststrips zijn alleen geschikt voor de VQPET. Wanneer u het bloedsuiker wil testen van uw kat of hond met een VQPET bloedsuikermeter heeft u dus deze teststrips nodig. De bloedglucose teststrips voor uw kat of hond zijn verpakt in 2 buisjes die elk 25 teststrips bevatten. Na het openen van de verpakking zijn de teststrips nog 6 maanden te gebruiken om een volledig betrouwbare uitslag van de bloedglucosetest te behouden.

Productinformatie
Unieke product code (UPC)0811900030086
ProducttypeBloedglucose meten huisdieren
Prijs (excl. BTW)€ 18,30
Prijs (incl. BTW)€ 19,95
BTW€ 1,65
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 1
  1. Strips werken prima

    Om kat te ontlasten van de gang naar de DA, deze meter en extra strips gekocht. De meter werkt prima. De prikpen die erbij zit helemaal niet. Het lijkt erop of de lancetten/naalden niet in de prikpen pasen. Deze springen er niet ver genoeg uit om een goede prik te doen en bloed te testen. Ik hen van DA derhalve losse naald gebruikt.

    Beoordeeld door Claudia op 15 januari 2022 11:14 | Permalink

    Is deze beoordeling nuttig?