Neuropen monofilament 5 stuks

€ 16,95

✓Buigwaarde van 10gram 
5 monofilamenten
✓Accuraat testen

✓Voor 15.00 uur besteld? Morgen al in huis
Gratis verzending vanaf 30,-

 

Beschikbaar
Omschrijving

Neuropathie

In een neuropen worden monifilamenten geplaatst om accuraat de gevoeligheid van de grote zenuwen in kaart te brengen. Vaak wordt de gevoeligheid van de huid en hiermee dus de zenuwen getest op de voeten bij diabetespatiënten. Een symptoom van diabetespatiënten kan een verminderde sensibiliteit voor bijvoorbeeld temperatuur, pijn en/of vibratie. Er is bewezen dat een neuropen met een monofilament van een buigwaarde van 10gram de grens aangeeft van de sensibiliteit van een zenuw. Deze monofilamenten oefenen een gelijkmatige druk uit op de verschillende test plekken.

Neuropen gebruiksaanwijzing

Inhoud

Dit product bevat 5 monofilamenten zonder neuropen. Een monofilament is maar 1 keer te gebruiken en moet dus na gebruik weggeworpen en vervangen worden, het is dus niet nodig om de neuropen weg te gooien na gebruik.

- 10g druk test
- In één verpakking zitten 5 monofilamenten

Owen Mumford

Owen Mumford is een wereldwijde marktleider in het ontwerpen en produceren van medische hulpmiddelen. Owen Mumford ontwikkeld baanbrekende medische producten om de behandeling van patiënten te verbeteren. Door ons werk en onze partnerschappen proberen we de kwaliteit van leven te verbeteren, therapietrouw aan te moedigen en de zorgkosten te verlagen. Kortom een verschil maken in het leven van de mensen die onze producten gebruiken.

Productinformatie
Unieke product code (UPC)384700104023
ProducttypeNeuropen
Prijs (excl. BTW)€ 15,55
Prijs (incl. BTW)€ 16,95
BTW€ 1,40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 1
  1. Op aanrader gekocht

    Tevreden klant

    Beoordeeld door anoniem op 1 april 2021 11:44 | Permalink

    Is deze beoordeling nuttig?