Uitgebreide productkennisScherpe prijzenVoor 15.00 uur besteld? Morgen al in huis

  • Door ons beperkte assortiment hebben wij uitgebreide productkennis!

€ 14,95
Voorraad voldoende. Voor 15.00 uur besteld? Morgen al in huis!
(1)

Beoordeel het gevoel in de zenuwvezels
Compleet pakket met één monofilament en een pentip

✓Voor 15.00 uur besteld? Morgen al in huis
Gratis verzending vanaf 30,-

 

 

Neuropathie

Een van de meest voorkomende klachten die mensen met diabetes ervaren in het hebben van neuropatische klachten. Dit houdt in dat de sensibiliteit verminderd voor bijvoorbeeld temperatuur, pijn en/of vibratie. Behandelingen van deze symptomen zijn vervelend en kunnen prijzig zijn, deze behandelingen zijn te vermijden mits de diagnose tijdig wordt vastgesteld en er actief ingegrepen wordt.

Deze neuropen is dé enige perifere neuroptathie screening apparaat die test op druk en scherpte. In de neuropen gaat een monifilament. Er is bewezen dat wanneer deze een buigwaarde heeft van 10gram dit de grens aangeeft van de sensibiliteit van de zenuw. Samen met de neuropen wordt er een druk uitgeoefend en zo kan er getest worden op de voeten van een patiënt.

Een monofilament is maar één keer te gebruiken en moet dus na gebruik weggeworpen en vervangen worden. Het is dus niet nodig om de neuropen weg te gooien na gebruik.

Gebruiksaanwijzing neuropen

Inhoud

Dit product bevat één neuropen met één monofilament en één neurotip.

Owen Mumford

Owen Mumford is een wereldwijde marktleider in het ontwerpen en produceren van medische hulpmiddelen. Owen Mumford ontwikkeld baanbrekende medische producten om de behandeling van patiënten te verbeteren. Door ons werk en onze partnerschappen proberen we de kwaliteit van leven te verbeteren, therapietrouw aan te moedigen en de zorgkosten te verlagen. Kortom een verschil maken in het leven van de mensen die onze producten gebruiken.

Unieke productcode (UPC)5055853626155
ProducttypeNeuropen
Categorieën Neuropathie
Prijs (excl. btw)€ 13,72
Prijs (incl. btw)€ 14,95
BTW laag (9%)€ 1,23
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 1

Klanten geven dit product een 5,0

Schrijf een beoordeling

  1. Goed geholpen

    Ik had een aantal vragen over dit product. Werd geholpen door een vriendelijke meneer ook was dit product de volgende dag al in huis

    Beoordeeld door Anoniem op 1 april 2021 11:43 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

Aanbevolen producten