Gratis verzending ✓ Voor 23.59 uur besteld, de volgende dag verzonden

Neuropen volledige set - Owen Mumford (neuropathie)

€ 16,95

Beoordeel het gevoel in de zenuwvezels
Compleet pakket met één monofilament en een pentip

✓Voor 15.00 uur besteld? Morgen al in huis
Gratis verzending!

 

 

Beschikbaar
Omschrijving

Neuropathie

Een van de meest voorkomende klachten die mensen met diabetes ervaren in het hebben van neuropatische klachten. Dit houdt in dat de sensibiliteit verminderd voor bijvoorbeeld temperatuur, pijn en/of vibratie. Behandelingen van deze symptomen zijn vervelend en kunnen prijzig zijn, deze behandelingen zijn te vermijden mits de diagnose tijdig wordt vastgesteld en er actief ingegrepen wordt.

Deze neuropen is dé enige perifere neuroptathie screening apparaat die test op druk en scherpte. In de neuropen gaat een monifilament. Er is bewezen dat wanneer deze een buigwaarde heeft van 10gram dit de grens aangeeft van de sensibiliteit van de zenuw. Samen met de neuropen wordt er een druk uitgeoefend en zo kan er getest worden op de voeten van een patiënt.

Een monofilament is maar één keer te gebruiken en moet dus na gebruik weggeworpen en vervangen worden. Het is dus niet nodig om de neuropen weg te gooien na gebruik.

Gebruiksaanwijzing neuropen

Inhoud

Dit product bevat één neuropen met één monofilament en één neurotip.

Owen Mumford

Owen Mumford is een wereldwijde marktleider in het ontwerpen en produceren van medische hulpmiddelen. Owen Mumford ontwikkeld baanbrekende medische producten om de behandeling van patiënten te verbeteren. Door ons werk en onze partnerschappen proberen we de kwaliteit van leven te verbeteren, therapietrouw aan te moedigen en de zorgkosten te verlagen. Kortom een verschil maken in het leven van de mensen die onze producten gebruiken.

Productinformatie
Unieke product code (UPC)5055853626155
ProducttypeNeuropen
Prijs (excl. BTW)€ 15,55
Prijs (incl. BTW)€ 16,95
BTW€ 1,40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 1
  1. Goed geholpen

    Ik had een aantal vragen over dit product. Werd geholpen door een vriendelijke meneer ook was dit product de volgende dag al in huis

    Beoordeeld door anoniem op 1 april 2021 11:43 | Permalink

    Is deze beoordeling nuttig?